Waar kan je een vakantiehuis 10 personen met vrienden huren?

Vakantiehuis 10 personen met vrienden huren.

Een vakantiehuis 10 personen voor je vriendengroep huur je hier. Met een vriendengroep ben je niet in elke accommodatie welkom. Hier vind je alleen maar vakantiehuizen voor 10 personen die je met vrienden kunt huren.

Interhome groepsaccommodaties banner

Boek bijvoorbeeld een vakantiehuis met vrienden in Nederland, België, Spanje, Portugal of Frankrijk. Bij sommige vakantiehuizen zit een bar met tapinstallatie, ideaal voor een vakantie met vrienden dus. Last minute met vrienden weg? Bekijk dan eens onze last minute aanbiedingen voor 10 personen.

Weekje weg met vrienden in Nederland.

Met vrienden op vakantie en niet ver willen reizen? Boek dan gewoon een vakantiehuis in Nederland voor 10 personen. Je kan kiezen voor een goedkoop vakantiehuis voor 10 personen maar ook voor een luxe accommodatie met sauna, bubbelbad en open haard. Als je een vakantiehuis dichtbij de stad huurt zijn er soms kroegen op loopafstand van je vakantiehuis. Je kan ook een vakantiehuis aan zee met vrienden huren. Neem met z’n allen een lekkere ochtendduik om wakker te worden.

Vakantiehuis 10 personen met vrienden in België.

Een vakantie naar België met vrienden behoort ook zeker tot de opties. Ga voor een accommodatie aan zee of in de natuur. Boek bijvoorbeeld een vakantiehuis 10 personen met vrienden in Luik, Antwerpen, Namen of de Ardennen. Vaak kunnen vriendengroepen sneller een particulier vakantiehuis huren dan een vakantieverblijf op een vakantiepark omdat particuliere accommodaties meestal meer afgelegen liggen van andere huizen.

vakantiehuis 10 personen met vrienden - vriendengroep

Vakantie met vrienden in Spanje.

Je kunt met je vriendengroep ook ervoor kiezen om naar Spanje op vakantie te gaan. Ook daar kan je een vrienden vakantiehuis 10 personen huren. Spanje heeft veel steden met een bruisend nachtleven. Zo kan je een vakantiehuis in Lloret de Mar, Blanes of Malgrat de Mar boeken. Ga voor een vakantiehuis 10 personen met vrienden aan zee. Boek een luxe villa in Spanje met privé zwembad en omheinde tuin. In de zomervakantie zijn de meeste vriendengroepen aanwezig en dan zijn ook de clubs het meest gevuld.

grote vakantiehuizen landal banner

Op vakantie naar Frankrijk met je vriendengroep.

Ook kunnen jullie ervoor kiezen om een vakantie naar Frankrijk te boeken. Ga naar een leuke jongerencamping of huur een luxe villa met privé zwembad. Voor extra privacy kan je een vakantiehuis met omheinde tuin huren, dan kan niemand in je tuin kijken. In Frankrijk zijn veel mooie natuurgebieden, houden jullie van wandelingen maken? Huur dan een vakantiehuis 10 personen met vrienden in de natuur. Ook mountainbiken is mogelijk.

Mooie bezienswaardigheden bezoeken in Italië.

Houden jullie van dagjes weg en uitstapjes naar bezienswaardigheden? Boek een vakantiehuis 10 personen met vrienden in Italië. Bezoek bijvoorbeeld Venetië, Cinque Terre, het Collosseum of ga een dagje naar Florence. En zo zijn er nog veel meer leuke dingen te doen in Italië. Je kan er ook voor kiezen om een vakantiehuis 10 personen aan de Italiaanse kust te huren en de hele vakantie op het strand te liggen. Er is genoeg keus.

vakantiehuis 10 personen aan zee - groep vrienden

Vakantievilla met privé zwembad met vrienden huren.

Je kan kiezen om een luxe vakantievilla met privé zwembad te huren met je vriendengroep. Boek een villa met privé zwembad en bar. In sommige villa’s heb je zeezicht. Huur een luxe villa met vrienden met 3, 4 of 5 badkamers. Naast een privé zwembad zijn een airco, bubbelbad en vaatwasser ook fijn om in je luxe vakantievilla te hebben. Een luxe vakantiehuis 10 personen met vrienden vind je hier.

Cenrer Parcs groepsaccommodaties banner