Groepsvilla 10 personen

Een groepsvilla 10 personen boeken.

Op zoek naar een vakantiehuis voor 10 personen? Je kunt hier een groepsvilla voor 10 personen boeken. Luxe groepsvilla’s met privé zwembad, bubbelbad en open haard vind je hier.

Interhome groepsaccommodaties banner

Ga voor een groepsvilla 10 personen in Nederland, Frankrijk, Spanje of België. Hier vind je groepsvilla’s door heel europa heen. Als je met vrienden op vakantie wilt dan is er ook genoeg aanbod! In een aantal van onze vakantiehuizen zijn vriendengroepen toegestaan. Je kunt ook een last minute groepsvilla 10 personen boeken.

Groepsvilla 10 personen in Nederland.

Een groepsvilla 10 personen in Nederland boek je hier. Of je nu naar de bossen wilt in Drenthe of de Veluwe, of naar de kust in Zeeland, Zuid-Holland of Noord-Holland. In Nederland is veel aanbod van groepsvilla’s voor 10 personen. Je kunt bijvoorbeeld een vakantiehuis bij Landal-Greenparks of Roompot boeken. Vaak zit er bij deze grote vakantieparken ook een zwembad op het park. Ultiem genieten dus! Ook kan je je hond meenemen naar sommige verblijven. In de meeste accommodaties zijn er 1 of 2 huisdieren welkom. Vergeet dit niet aan te geven bij je boeking, vaak moet je nog een klein extra bedrag nemen voor je huisdier.


groepsvilla 10 personen met privé zwembad

Met vrienden een groepsvilla voor 10 personen boeken.

Met vrienden op vakantie, wie wil dat nou niet? Wij hebben een aantal groepsvilla’s voor 10 personen waar je met je vriendengroep welkom is. Ben je opzoek naar een villa waar veel uitgaansgelegenheden zijn? Bekijk dan accommodaties in Lloret de Mar, Split, Albufeira of Mallorca. Heb je een vriendengroep die meer houden van culturele uitjes of van mooie natuur? Bekijk dan eens onze accommodaties in bijvoorbeeld Parijs, Rome, München of Milaan.

grote vakantiehuizen landal banner

De hond mee naar je groepsvilla 10 personen.

Als je een groepsvilla 10 personen wilt boeken kan het natuurlijk altijd zijn dat je je huisdier mee wilt nemen op vakantie. Gelukkig worden in veel vakantiehuizen huisdieren toegestaan. Wij hebben een mooi overzicht van alle groepsvilla’s voor 10 personen waar je hond welkom is. Als je maximaal 2 huisdieren mee wilt nemen op vakantie is er nog best veel aanbod, maar als je 3 of meer huisdieren mee wilt nemen wordt het steeds lastiger en is er steeds minder aanbod beschikbaar. Boek daarom je vakantie ruim van tevoren als je een aantal huisdieren mee wilt nemen!

Groepsvilla 10 personen met hond

Groepsvilla 10 personen in de Ardennen.

Je kunt ervoor kiezen om een groepsvilla voor 10 personen in de Ardennen te boeken. De Ardennen heeft mooie natuurgebieden en er zijn veel mogelijkheden om mooie wandelingen en fietstochten te maken. Je kunt natuurlijk gaan voor een luxe groepsvilla 10 personen in de Ardennen met bijvoorbeeld een sauna, maar je kan ook gaan voor een groepsvilla midden in de natuur maar zonder veel faciliteiten. In de Ardennen zijn in ieder geval veel vakantiehuisjes beschikbaar en er is genoeg variatie in het aanbod.

Luxe groepsvilla 10 personen met privé zwembad.

Vind hier een luxe groepsvilla 10 personen met privé zwembad. Een zwembad bij je verblijf wilt natuurlijk iedereen wel. Heerlijk genieten in het water zonder dat je het zwembad hoeft te delen met andere gasten. Wanneer je een groepsvilla met privé zwembad wilt boeken heb je de keuze tussen 2 verschillende soorten accommodaties. Je kunt gaan voor een vakantiehuis met een privé buitenzwembad of voor een vakantieverblijf met een privé binnenzwembad. Een groepsvilla met privé binnenzwembad is vooral aan te raden in de koudere maanden en in de zomer is juist een privé buitenzwembad het lekkerst.

Groepsvilla 10 personen op een vakantiepark of particulier?

Als je een groepsvilla voor 10 personen wilt boeken kan je kiezen tussen een vakantiehuis op een vakantiepark of een particuliere accommodatie. Een vakantiehuis op een vakantiepark heeft als voordeel dat er op het vakantiepark vaak faciliteiten zitten zoals een zwembad en speeltuinen. Aan de andere kant is een particuliere groepsvilla vaak goedkoper omdat die faciliteiten er niet bij zitten. Kortom, je hebt dus keuze uit 2 verschillende soorten accommodaties. Je vakantieverblijf is vaak ook goedkoper als je last minute een vakantie boekt.

Cenrer Parcs groepsaccommodaties banner