Op zoek naar een vakantiehuis 10 personen met privé zwembad?

Met een vakantiehuis 10 personen met privé zwembad kun je heerlijk ontspannen zonder dat je rekening hoeft te houden met andere gasten in het zwembad. Omdat het een privé zwembad is ligt het zwembad ook direct in de tuin van je huisje of als je een huisje huurt met een privé binnenzwembad kun je in huis blijven en zo naar je binnenzwembad lopen! Heerlijk toch?

Interhome groepsaccommodaties banner


groot vakantiehuis met prive zwembad

Huisje met privé binnenzwembad 10 personen

Als je helemaal lekker wilt ontspannen in je eigen vakantiehuisje dan kan een lekker warme eigen privé binnenzwembad niet ontbreken. Op onze website vind je daarom altijd een groot aanbod vakantiehuizen met privé binnenzwembad, maar ook accommodaties met een privé buitenzwembad of andere wellness faciliteiten zoals een sauna, whirlpool of zonnebank. We hebben diverse huisjes in Nederland zoals een vakantiehuis aan zee, de kust, op de Veluwe, in Zeeland, Zeeuws-Vlaanderen, in Drenthe, in het bos en op de Waddeneilanden voor ongeveer 10 personen met een privé binnenzwembad om lekker te relaxen.


Vakantiehuisjes 10 personen met privé buitenzwembad

Een vakantiehuis 10 personen met privé zwembad buiten huren? Lekker in het buitenbad genieten van de tuin of het uitzicht? Met een privé buitenzwembad kom je heerlijk tot rust en kun je ontspannen in de tuin van je eigen vakantiehuisje. Heerlijk met je eigen gezin, familie of vrienden een weekendje weg, een midweek weg of een weekje weg. Let er bij het boeken van een vakantiehuis met privé buitenzwembad wel op of het zwembad ook open is. Vaak zijn buitenzwembaden geopend van mei tot september.


vakantiehuis 10 personen met privé zwembad

Vakantiehuis 10 personen met privé zwembad in België

Ook in België zijn er vele prachtige vakantiehuizen met een privé binnen– of buitenzwembad. Ons aanbod bestaat ook hier uit goedkope vakantiehuizen, maar ook grote en luxe vakantiehuizen Aan de Belgische Kust, West-Vlaanderen, Ardennen of in de steden zoals bijvoorbeeld Antwerpen en Luik.

grote vakantiehuizen landal banner


Vakantiehuis in de Ardennen met privé zwembad

Als je houdt van een actieve wandel, fiets of mountainbike vakantie dan zijn de Ardennen in België hiervoor uiterst geschikt. In België is het aanbod van luxe vakantiehuizen met privé zwembad heel erg groot. Van een kasteel of vakantiehuis in het bos naar een huisje met een fantastisch uitzicht over de bossen in de Ardennen. Niets lekkerder dan even lekker zwemmen in het zwembad als je een dagje aan het wandelen of fietsen bent geweest om even bij te komen en te ontspannen.


prive zwembad ontspannen

Groot vakantiehuis 10 personen privé zwembad

Het zijn vaak de grote vakantiehuizen die beschikken over een privè zwembad en / of andere wellness voorzieningen. Wij hebben in ons aanbod grote vakantiehuizen voor 10, 12, 14 of 16 personen met een eigen privé zwembad en veel luxe en comfort. De huizen zijn geschikt voor familieweekend, vriendenweekend of gewoon met grote groepen mensen.
Tip: Huur voor een vriendenweekend Ardennen een vakantiehuis Ardennen 10 personen met privé zwembad. Of huur een vriendengroep vakantiehuis Ardennen met zwembad, bar en tafeltennistafel.

Vakantiehuis 10 personen met privé sauna, jacuzzi en zwembad

Op zoek naar een vakantiehuis voor 10 personen met een privè sauna, jacuzzi en een zwembad? Veel van onze bezoekers zijn op zoek naar een complete privé wellness. Met een vakantiehuisje voor 10 personen met een privé sauna, jacuzzi en zwembad ga je voor de exclusieve luxe wellness vakantie. Volop ontspanning om heerlijk tot rust te komen. Boek een groot vakantiehuis, villa of vakantieboerderij met deze verschillende wellness faciliteiten.


vakantiehuis 10 personen met privé zwembad en sauna

Lastminute vakantiehuis 10 personen met privé zwembad

Als je graag snel op vakantie wilt dan kun je altijd een lastminute boeken. Vaak zijn er mooie aanbiedingen en acties om een vakantiehuis met privé zwembad lastminute te boeken. Ook via de knop ‘last minutes’ op onze website kun je de laatste last minute aanbiedingen vinden van allerlei andere vakantiehuizen.


Cenrer Parcs groepsaccommodaties banner