L’ Épicerie d’Yvonne – België – Ardennen – 10 personen

1.234,00

L’ Épicerie d’Yvonne – vanaf 1234.00

Beschikbaarheid en prijzen

Meer informatie

Artikelnummer: CHBE-4866 Categorie:

Beschrijving

Vanwege COVID-19 is het niet mogelijk deze woning te verhuren aan grote groepen van verschillende huishoudens. Max. 5 mensen uit verschillende huishoudens.

Ooit was dit de winkel waar de kruidenier zijn waren aan de lokale bevolking verkocht. Deze woning heeft nog steeds een authentieke uitstraling. Het voormalige winkelgedeelte is nu een zeer ruime keuken annex eetkamer. De 4 badkamers zijn nieuw aangelegd en liggen, net als de 9 slaapkamers, verspreid over de 1e en 2e etage. Er kunnen 20 personen in verblijven: ideaal voor grote groepen.

In de omgeving kunt u mountainbiken, wandelen, zwemmen en zelfs skiën. Leuke plaatsen om te bezoeken zijn Houffalize, Bastogne en in Luxemburg Clervaux. Clervaux ligt in het dal van de rivier de Clerf. Wat hoger gelegen vindt u de toegangstrappen naar het witte kasteel van Clervaux.

Zowel voor als achter de woning ligt een terras voor de mooie zomerdagen. De grote tuin biedt een barbecue, een opbouwzwembad, speeltoren, trampoline en een heerlijke luie stoel.

Het organiseren van studentenfeesten, vrijgezellenfeesten en drinkpartijen in dit huis is verboden.

Bekijk de beschikbaarheid en prijzen direct bij onze partner Chalet.nu

Extra informatie

Land

Regio

,

Plaats

Personen

, ,

Huisdieren

,

Slaapkamers

, , ,

Badkamers

, , ,

Faciliteiten

, , , , , ,

Vakantiepark

Periode

, , , , , , , , , ,