Huisdiervrij huisje 10 personen

Een huisdiervrij huisje voor 10 personen huren.

In deze 10 persoons huisjes en bungalows zijn huisdieren zoals honden niet toegestaan. Deze huisjes zijn meestal ook nog rookvrij.
Niet geschikt voor een vakantie met honden. Wel voor mensen die een schoon én huisdiervrij vakantiehuis willen huren.

Interhome groepsaccommodaties banner


10 persoons huisdiervrij huisje aan zee huren

Aan zee hebben we diverse 10 persoons appartementen en vakantiehuisjes te huur waar huisdieren niet worden toegelaten, ze zijn dus huisdiervrij. Dat betekent overigens dat katten en andere dieren ook niet in die huizen welkom zijn. Een vakantie met poes aan zee is overigens wel te reserveren in een vakantiepark aan zee waar huisdieren toegestaan zijn. Wel gelden er vaak speciale regels voor het meenemen van dieren op een vakantiepark aan de kust. Hier vindt u de mooiste huisjes aan zee 10 personen. Ook die huisjes waar honden wel welkom zijn.


mooie natuur

Particuliere huisjes 10 personen huisdieren niet toegestaan.

Veel particuliere huiseigenaren geven er de voorkeur hun 10 persoons vakantiehuis niet of slechts beperkt te verhuren. Veelal zijn de huizen voor eigen gebruik. Waar particuliere vakantiehuizen wel aan derden verhuurd worden, worden huisdieren vaak uitgesloten. Dit omdat huiseigenaren vaak bang zijn voorschade aan het vakantiehuis en een vakantiehuis met huisdieren veel meer schoonmaaktijd kost dan een huisdiervrij huisje. Goed om te weten dat je via deze site ook particuliere vakantiehuizen 10 personen kunt huren welke huisdiervrij zijn.


grote vakantiehuizen landal banner

10 persoons huisje met sauna huren

We hebben ook een groot aanbod 10 persoons huisjes met privé sauna. In de meeste ervan zijn huisdieren toegestaan maar een select gezelschap wellness huisjes 10 personen is huisdiervrij. Huur een 10 persoons vakantiehuis met infraroodsauna of Finse sauna. Particuliere mogelijkheden alsmede op parken van bijvoorbeeld Landal, Roompot of Center Parcs.


met een groep in de sauna - last minute vakantiehuis 10 personen

Alle parken van Center Parcs zijn vuurwerkvrij

De meeste mensen boeken een vakantie op een vuurwerkvrij vakantiepark omdat huisdieren bang zijn voor vuurwerk en de baasjes dit, vuurwerkoverlast, hun honden of katten niet aan willen doen tijdens Oud en Nieuw. Echter, er zijn veel meer redenen om met Oud en Nieuw op een vuurwerkvrij park te verblijven. Veel huisjes op deze parken met vuurwerkverbod zijn huisdiervrij hetgeen inhoudt dat je er ook als niet huisdieren bezitter in kunt verblijven. Want ook veel mensen hebben, net zoals huisdieren, geen behoefte aan lawaai en overlast tijdens en voor de jaarwisseling. Daar komt bij dat zo een park ook gezelligheid en veiligheid biedt. Overigens, er bestaan ook vuurwerkvrije hotels. Wist je overigens dat alle parken van Center Parcs vuurwerkvrij zijn je op sommige parken ook een huisdiervrij en vuurwerkvrij huis voor 10 personen kunt huren?


Last minute aanbiedingen 10 personen

Ook een 10 persoons vakantiehuis welke huisdiervrij is, kan je soms als last minute huren. Soms tot 1 of 2 dagen voor vertrek. Indien er geen 10 persoons vakantiewoning als last minute beschikbaar is, kan je ook kijken naar de mogelijkheden een 12 of 14 persoons huisdiervrij huisje te huren. Als last minute is zo een 14 persoons vakantiehuis meestal net zo duur als een 10 persoons huisje welke je niet als last minute aanbieding boekt.


Cenrer Parcs groepsaccommodaties banner