Grote vakantiehuizen, grote keuze en gunstige prijzen.

Je kunt via deze website ook groepsaccommodaties, villa’s voor groepen en grote vakantiehuizen huren. Voor grote groepen tot wel 50 á 60 personen, maar ook grote vakantiehuizen voor 10 personen. Indien je een groot vakantiehuis wilt huren, is het zaak om de faciliteiten van grote vakantiehuizen goed te vergelijken. Ben je op zoek naar een luxe groepsverblijf met wifi, privé zwembad, sauna, tafeltennistafel en biljart of ben je juist op zoek naar grote groepsaccommodaties met alleen de nodige basisvoorzieningen?

Interhome groepsaccommodaties banner

Wij kunnen je helpen je ideale groepsverblijf te vinden, maar je kunt ook zelf de mooiste grote vakantieverblijven vinden door het zoekfilter van deze website te gebruiken. Meestal is het mogelijk op 1 of 2 grote vakantiehuizen een optie te nemen. Jouw favoriete accommodaties blijven dan 1 a 2 dagen voor jou gereserveerd staan. Deze service is kosteloos en vrijblijvend. Ideaal als je in het kader van een familieweekend met je mede reisgenoten moet overleggen.

Grote vakantiehuizen Nederland

Ben je op zoek naar een groot vakantiehuis voor 10 personen? Wij hebben een groot aanbod aan vakantiehuisjes die geschikt zijn om te huren met 10 personen. Een vakantiehuisje 10 personen is ideaal als je een huisje wilt huren met familie of vrienden.  Zoek je een groot vakantiehuis voor 10 personen aan zee? Of een groot vakantiehuis met sauna of jacuzzi? Of een groot vakantiehuis met binnenzwembad?  Of je nu op zoek bent naar een rustig plekje op het platte land of in de bebouwde kom, tot een gezellige accommodatie op een vakantiepark. Wij hebben de beste grote vakantiehuizen voor je geselecteerd! Grote vakantiehuizen in Zeeland, op de Veluwe en in Limburg zijn erg populair!

Vakantiehuis 10 personen - grote vakantiehuizen

Groot vakantiehuis met hond

Als je op vakantie gaat en je hond ook graag wilt meenemen dan zoek je wellicht een vakantiehuis waar huisdieren zijn toegestaan. Lekker met je hond wandelen in de bossen op de Veluwe of in Drenthe, of lekker uitwaaien aan de kust, in de duinen of aan zee. Er zijn ook grote vakantiehuizen waar je een hond mee kunt nemen met een omheinde tuin of deels omheinde tuin zodat de hond lekker bij het huisje in de tuin kan lopen. Bij ieder huisje staat aangegeven hoeveel huisdieren / honden zijn toegestaan. Als je op zoek bent naar grote vakantiehuizen voor 10 personen met hond dan hebben wij alvast een aantal bijzonder mooie vakantiehuisjes geselecteerd.

grote vakantiehuizen landal banner

Grote vakantiehuizen huren in kader familieweekend accommodatie

Op zoek naar een groot vakantiehuis of villa in kader familieweekend?  Op zoek naar bijvoorbeeld een luxe vakantiebungalow met wifi voor 30 personen met 12 tot 16 slaapkamers, 4 badkamers, jacuzzi en privé sauna?? Met een ligging op minder dan 500 meter van zee?? Of grote vakantiehuizen met omheinde tuin, speeltuin, kinderkamer en privé zwembad?? Veel grote vakantiehuizen zijn speciaal ingericht om als familieweekend accommodatie te dienen. Je kunt op deze website grote familie weekend vakantieverblijven zoeken naar behoefte en budget. Maak gebruik van de zoekfaciliteiten en selecteer bijvoorbeeld grote vakantiewoningen 20 tot 50 personen aan zee met zwembad, kindermeubilair, wasmachine en vaatwasser.  Je kunt hier vakantiehuizen voor grote groepen huren tot 60 personen.

familieweekend accommodatie voor minimaal 10 personen

Goedkope, grote vakantiehuizen.

Grote groepsaccommodaties en andere vakantieverblijven hoeven niet per definitie duur te zijn. Er zijn ook goedkope grote vakantiehuizen te huur. De huurprijs van een groot vakantiehuis is, in grote lijnen,  afhankelijk van 3 factoren. De ligging, de faciliteiten en het aantal personen dat maximaal in het grote vakantiehuis kan overnachten. Grote vakantieverblijven die op minder dan 500 meter van zee liggen zijn bijna altijd duur. Maar grote vakantiewoningen die op minder dan 1500 meter van de kust liggen zijn al een stuk goedkoper.  Een groot vakantiehuis met een onverwarmd buiten zwembad is veel goedkoper dan een villa met wifi, eigen sauna en verwarmd binnenzwembad. Kortom, er zijn wel degelijk goedkope en grote vakantiehuizen te huur maar alles heeft zijn prijs. Tip: Hier kan je een vakantiehuis 10 personen met sauna huren.

Door de prijzen en faciliteiten van vakantiehuizen voor groepen met elkaar te vergelijken, kan je altijd geld besparen.

Cenrer Parcs groepsaccommodaties banner