Op zoek naar en 10 persoons vakantiehuis?

Even gezellig weg met vrienden, familie of kennissen? Dan ben je vast en zeker op zoek naar een lekker groot vakantiehuis voor 10, 12, 14 of misschien wel 16 personen. Hier vind je het grootste en leukste aanbod aan grote vakantiehuizen voor 10 personen of meer.

10 persoons vakantiehuis Nederland

Als je op zoek bent naar een leuk 10 persoons vakantiehuis in Nederland dan hebben wij een mooi aanbod aan vakantiehuizen op verschillende mooie plekken in Nederland. Vakantiehuizen die erg populair zijn vind je bijvoorbeeld aan zee, op de Veluwe, de achterhoek, de Waddeneilanden (Texel / Ameland / Terschelling en Schiermonnikoog) of in Drenthe. Je kunt natuurlijk kiezen voor een vakantiehuis, villa of bungalow op een vakantiepark of gaan voor een vakantiehuisje in de particuliere verhuur. Wil je jezelf helemaal laten verwennen ga dan voor een 10 persoons Wellness vakantiehuis met jacuzzi, sauna, hottub of Whirlpool

10 persoons vakantiehuis aan zee

Met een 10 persoons vakantiehuis aan zee kun je samen met familie of vrienden genieten van Belgische of Nederlandse kust. Wij hebben de leukste en gezelligste grote vakantiehuizen voor 10 tot 16 personen voor je op een rij gezet zodat jij straks van een heerlijke vakantie aan zee kunt genieten. Ook voor de actievelingen onder ons zijn deze vakantiehuizen geschikt. Ga je gezellig met een vriendengroep of gezelschap bijvoorbeeld kitesurfen, kajakken of duiken dan kun je na je actieve dag heerlijk tot rust komen en ontspannen in één van de vele luxe 10 persoons vakantiehuizen. Uiteraard is er veel keuze in luxe vakantiehuizen. Je kunt het zo luxe maken als je zelf wilt en het hoeft niet altijd duur te zijn! In het aanbod vind je mooie vakantiewoningen met een privé zwembad, sauna of een Jacuzzi/Hottub.

10 persoons vakantiehuis Waddeneilanden

Wil en graag op vakantie naar de Waddeneilanden? Lekker genieten van het strand, natuur, dorpje en andere bezienswaardigheden?  Een 10 persoons vakantiehuis op Texel is bij ons erg populair. Wij hebben naast Texel veel verschillende vakantiehuisjes op Ameland, Vlieland, Terschelling en Schiermonnikoog voor een onvergetelijke vakantie! Zo kun je kiezen voor een Appartement aan zee, Chalet aan zee of een Vakantiehuis aan zee en genieten van alle rust en ruimte in de natuur. Als je met 10 personen op vakantie gaat kun je ook kiezen voor een 12 persoons, 14 persoons of 16 persoons huisje voor wat meer ruimte.

Goedkoop 10 persoons vakantiehuis

Een vakantiehuis voor 10 personen hoeft niet persé duur te zijn. Er zijn op onze website ook voldoende goedkope 10 persoons vakantiehuizen beschikbaar. Bijna alle goedkope vakantiehuizen en familiehuizen voor 10 personen beschikken over draadloos internet (wifi) en diverse andere standaard voorzieningen. Voor minder dan 300 euro vind je een goedkope 10 persoons vakantiehuis met 5 slaapkamers op een vakantiepark of een particulier vakantiehuis met een grote tuin.